Boka taxibåt i Stockholm för små och stora sällskap

Ring WhatsApp eller SMS:a 070-728 61 61

CLICK HERE FOR INFORMATION IN ENGLISH
Ring WhatsApp eller SMS:a 070-728 61 61 Vi svarar på telefonsamtal om vi inte redan är upptagna med kunder. Rundturer och sightseeing. Välkommen ombord på våra taxibåtar! Sänd oss en förfrågan redan nu genom vårt bokningsformulär! Vi har erfarenhet av skärgårdstrafik och charterbåtar sedan 2001. Med våra taxibåtar kan du åka var som helst, när som helst och vilken årstid som helst. Vi kör även när det är is med isgående båtar samt svävartrafik. Vi har taxibåtar och passagerarbåtar för alla behov. Om våra egna taxibåtar redan fullbokade så ser vi till att du alltid får den bästa taxibåten till det bästa priset genom våra utvalda samarbetspartners.

Watertaxi Stockholm erbjuder snabba, säkra och exklusiva resor till sjöss inom Stockholms skärgård. Vi transporterar personer eller gods till konkurrenskraftiga priser. Watertaxi Stockholm erbjuder skärgårdsupplevelser och intressanta arrangemang för företagskunder, privatpersoner och turister. Watertaxi Stockholm står för personlig service alla dagar året om.  Hög tillgänglighet och flexibilitet är högsta prioritet hos oss.
Besök även vår nya systersite stockholmwatertaxi.nu Boka ditt skärgårdsboende hos "Sjöbergs Retreat - Archipelago Glamping"

förslag på rundturer med egen taxibåt

Titta på alla våra populäraste rundturer. Kontakta oss för skräddarsydda förslag.

 

Beställ taxibåt båttaxi direkt

Ring WhatsApp eller sänd SMS till oss närsomhelst på 070-728 61 61 Vi svarar alltid när vi inte redan är upptagna med kunder. Kommer du till telefonsvararen är du välkommen att tala in ett meddelande, eller skicka ett sms. Vi återkopplar så fort vi kan!

Watertaxi Stockholm har taxibåtar, charterbåtar och passagerarbåtar i Stockholm av högsta klass. Sedan 2001 har vi byggt upp ett nätverk och gedigen kunskap om båtuthyrning och charterbåtar i Stockholm. Hos Watertaxi Stockholm är du i trygga händer!

Begär pris & taxibåtförslag

Välkommen att göra en bokningsförfrågan på båttransport med båttaxi för alla storlekar på sällskap. Vi erbjuder lämpliga taxibåtar i Stockholm. Gör din förfrågan direkt i bokningsformuläret.

Vårt breda urval av allt från snabba taxibåtar till exklusiva yachter gör det möjligt att hitta en perfekt taxibåt eller charterbåt för ditt specifika arrangemang. Våra taxibåtar tar dig ut till den yttre delen av Stockholms skärgård. Vi hjälper även till med underhållning och guidning ombord. Vi tipsar gärna om bra krogar och hotell i skärgården och Mälaren.

Skräddarsydda event

En skärgårds upplevelse i Stockholms skärgård och ett trevligt äventyr för alla. Vi kör er tryggt ut på havet bland kobbar och säl. Ta del av Stockholms vackra skärgård med dess karga klippor och dess oförstörda natur tillsammans med våra båttaxi.
Besök några av skärgårdens vackraste öar där ni träffar öbefolkningen i dom gamla fiskesamhällena, kombinera den friska luften med en matupplevelse på någon av de mysiga och trevliga krogarna i skärgården.
Vi skräddarsyr er båttur efter era önskemål, men har även prisvärda paket för både företag och privata grupper.

Förbeställ tilltugg inför båtturen!

catering 

Klicka på knappen för att titta på vad vi erbjuder ombord. Kontakta oss gärna för speciella önskemål!

angöringar i Stockholm

Karta över båthållplatser i Stockholm för båttaxi, taxibåtar och passagerartrafik.

Skärgårdsupplevelser till sjöss året runt. Ta båten till konferensen eller restaurangen.

Kasta loss från vardagen och hyr en egen taxibåt eller charterbåt. Ta båten till konferensen eller restaurangen. Med båtcharter får dina gäster uppleva Stockholm och skärgården från den bästa sidan. Skärgårdsupplevelser till sjöss
Moderna säkra taxibåtar i stockholm året runt. Sightseeingturer i Stockhoms skärgård. Skärgårdsupplevelser till sjöss som hel- eller halvdagscharter t.ex; Sälsafari med bad i ytterskärgården. Bastu på bastuflotte Lunch på någon trevlig skärgårdskrog. Badutflykter är trevliga upplevelser vid fint väder. Packa en picknick korg och låt oss ta er till en egen klippa med badstrand. Har ni frågor eller vill göra en bokning, så tveka inte att höra av er.

Förslag på destinationer och hämtningsplatser med taxibåtar och passagerarbåtar.

Klicka här för att alla våra förslag på trevliga rundturer med privat taxibåt. Vi har taxibåtar som kommer in till de flesta platser/bryggor. Några förslag på platser för taxibåt påstigning i Stockholm är Nybroviken (längst in) Slussen (Räntmästartrappan) Skeppsbron (Gustaf III Staty) Grand Hotel (framför Nationalmuseum) Gröna lund, Hammarby sjöstad (Lumabryggan) Nacka Strand. Vi hämtar även med taxibåt i hela Stor-Stockholm samt Lidingö, Djursholm, Stocksund, Näsby park, Nacka, Edsviken, Näsby park, Hägernäs strand, Vaxholm, Saltsjö-boo, Kummelnäs, Duvnäs, Vaxholm , Svartsö, Möja, Sollenkroka, Stavnäs och Sandhamn. Eller enligt era önskemål Varhelst ni vill att taxibåtar i Stockholm ska anlända.

Omdömen från våra kunder

"Trevlig båt, förstklassig service!"
"Minnesvärd sightseeing, kaptenen guidade och tog väl hand om oss"  
"Jag missade sista färjan från Sandhamn, men kom snabbare tillbaks till Stockholm tack vare den snabba taxibåten!
"Otroligt, till och mer vår hund erbjöds en flytväst!"
"Superbra båt för vår båtresa till och från  restaurangen"
"Tack för en riktigt trevlig rundtur i skärgården. Mina utländska gäster var mycket imponerade!"
"Stort tack för arrangemanget med taxibåtar för artister o fotografer under vårt bröllop!"
"Tack för snabb insats efter att jag blivit akterseglad av Waxholmsbåten "
"Underbar skärgårdstur, lunchen på Möja var dessutom fantastisk!"

Välkommen ombord på skärgårdens finaste taxibåtar! watertaxi Stockholm

Stockholms skärgård är en arkipelag i östra Mellansverige, belägen längs större delen av Stockholms läns kust. Den räknas som Sveriges största skärgård och den näst största i Östersjön, efter Skärgårdshavet i sydvästra Finland.  Klicka här för att se en karta över Stockholms skärgård Området saknar formell avgränsning, men brukar anses sträcka sig från Arholma i norra delen av länet, cirka 150 kilometer (80 nautiska mil) utefter Upplands och Södermanlands kuster till Landsort i söder och i väst-östlig riktning från Stockholms fastland cirka 80 kilometer (43 nautiska mil) österut till i höjd med Svenska Högarna. Skärgården utanför Stockholm brukar delas upp i två huvuddelar, den norra delen med Vaxholm som centralort i söder och Norrtälje i norr, respektive den södra delen med Dalarö som centralort i norr och Nynäshamn i söder. Skärgården mellan Vaxholm och Dalarö och österut brukar benämnas den mellersta skärgården. Samtliga delar av skärgården går att nå med taxibåt.

Stockholms skärgård har mellan Björkö-Arholma och Öja-Landsort befunnits ha något över 24 000 öar, holmar och skär och täcker cirka 1 700 km² varav cirka 530 km² är land. Det finns omkring 10 000 bofasta och 50 000 fritidshus i skärgården. Bofast befolkning finns på alla större öar närmast kusten som har fast bro- eller färjeförbindelser med vägfärja som exempelvis Vaxholm, Ingarö, Värmdö, Yxlan, Blidö, Ljusterö och Väddö men också på många av de större öarna längre ut från kusten som exempelvis Ingmarsö, Möja, Runmarö, Nämdö, Ornö och Utö som trafikeras av taxibåtar och passagerarfartyg med fastställda turlistor. Cirka 15 procent av markarealen i Stockholms skärgård ägs eller förvaltas av Skärgårdsstiftelsen. Övrig mark ägs till största delen av privata fastighetsägare, i viss mån av olika företag som bedriver verksamhet inom turistnäringen, så även de fiskevatten på inre vatten som tillhör fastigheterna där enbart fastighetsägaren har rätt att bedriva nätfiske.
En av våra taxibåtar är sommartid stationerad på Möja för att utföra taxibåt Möja. Sjötaxi Möja, taxibåtar Möja
Klicka på länken för att få en fullständing förklaring på wikipedia om Stockholms Skärgård
Besök även vår systersite stockholmwatertaxi.nu

Video presentationer

Klicka här för att se videopresentationer av våra båtar

Archipelago Glamping

 Become one with nature in the highest comfort!

On Möja, one of the archipelago's most popular islands you will find this luxuriously equipped canvas tent. For more information click here!